WinMENTOR & WinMENTOR Enterprise

WinMENTOR Clasic

Solutia informatica WinMENTOR (il mai numim WinMENTOR Classic sau WMC), program de gestiune si contabilitate manageriala, dezvoltat de firmele Infomentor SRL Gura Humorului si TH Junior SRL Iasi in mediul de programare vizual Delphi, foloseste baze de date Borland Paradox, a fost creat (1998) in special pentru lucrul in retea si poate fi instalata pe calculatoare cu sistem de operare Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 sau 10.

 

Distribuit si implementat din 1999, dupa o maturitate de 12 ani, WinMENTOR se poate considera o solutie de incredere, o solutie sigura, functionala. Aplicatia a fost permanent actualizata la cerintele beneficiarilor si la noutatile legislative. Cu cei peste 30000 de beneficiari din toate judetele tarii, WinMENTOR se poate considera cea mai populara aplicatie de contabilitate, gestiune si management din Romania.

Societatea noastra recomanda aceasta aplicatie pentru unitatile mici si medii inca din anul 2009.

WinMENTOR Enterprise ERP

Solutia informatica WinMENTOR Enterprise (prescurtat WME), este o aplicatie de tip ERP, dezvoltat de firma TH Junior SRL Iasi in mediul de programare vizual Delphi, Oracle Standard Edition Two 12c fiind baza de date folosita. ORACLE este nr.1 mondial in tehnologia bazelor de date.

Lansat in 2009, dupa acumularea unei experiente de 10 ani cu sistemul WinMENTOR Classic si de 15 ani cu sistemul MENTOR DOS, dezvoltatorii noii solutii WinMENTOR se pot considera un partener de incredere, capabili de o solutie sigura, functionala. La momentul actual sunt dezvoltate la o scara ‘enterprise’ majoritatea modulelor aplicatiei WinMENTOR (mai putin Salarii). Asemanarea cu WinMENTOR permite o usoara “mutare” a operatorului de pe un sistem pe alta. Baza de date pentru pornire (cataloage) se pot prelua de catre prestator din WinMENTOR Classic in WinMENTOR Enterprise.

Societatea noastra implementeaza aceasta aplicatie incepand din 2015.

WinMENTOR Soft Contabilitate

Suport Tehnic Online

Tel.: 0740 188 189

Mail.: office@business-cloud.ro

           office@softeconomic.com

Va rugam sa descarcati unul dintre programele de mai sus pentru asistenta online!