G-Data antivirus

EFICIENTA DOVEDITA PRIN TESTE INDEPENDENTE

La nivel international, G DATA Internet Security a fost premiata drept cea mai buna suita de securitate de catre publicatiile independente – in tari precum, Australia, Austria, Belgia, Franta, Italia, Olanda, Spania si Statele Unite.

Poate cea mai asteptata generatie de produse dezvoltata de G Data si una dintre cele mai promitatoare generatii de securitate antivirus din lume s-a lansat si in Romania inca din 2014. G Data 2018 stabileste inca o data standardele de securitate antivirus. G Data AntiVirus 2018, G Data InternetSecurity 2018 si G Data TotalProtection 2018, companie germana de software cu o expansiune inovativa si rapida care dezvolta solutii de securitate si antivirus. Noua tehnologie “Made in Germany” inchide in cel mai scurt timp bresele de securitate si salveaza resursele computerului.

Rapid, eficient cu un consum de resurse minim: G Data 2018

Chiar si un timp de reactie rapid intre prima aparitie a unui malware si pregatirea unei semnaturi adecvate, poate fi uneori crucial in cazul unui atac. Solutiile antivirus traditionale nu reusesc, intotdeauna, sa tina pasul.

O interfata intuitiva, G Data 2018 complet redesenata

Noua interfata furnizeaza informatiile esentiale referitoare la statusul securitatii computerului dumneavoastra intr-un mod simplificat. Controlul programului este pe intelesul tuturor, iar utilizatorii nu sunt nevoiti sa se documenteze din manual de utilizare.

g data antivirus 1 1

Suport Tehnic Online

Tel.: 0740 188 189

Mail.: office@business-cloud.ro

           office@softeconomic.com

Va rugam sa descarcati unul dintre programele de mai sus pentru asistenta online!