„Masinile ar trebui sa lucreze, oamenii sa gandeasca.

  Masinile pot fi mai usor convinse”

Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.
Descarca si foloseste gratuit cele mai utilizate
programe de contabilitate din Romania.

Programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri.

Saga – programe de contabilitate, salarii, gestiune – Ai nevoie de implementare si suport pentru SAGA software de contabilitate, gestiune sau management clienti? Iti oferim solutia sub forma de suport si mentenanta continua, astfel incat totul sa mearga ca pe roate. Pachetul de programe SAGA, cuprinde toate modulele necesare pentru evidenta primara/finala contabila intr-o firma.

Solicita oferta!

Faci un pas inainte impreuna cu SAGA:

Pachetul de programe este astfel conceput incat poate fi folosit si de catre persoane neinitiate in contabilitate. Configurarea initiala este definitivata sub indrumarea coordonatorului compartimentului economic. Ca urmare, in momentul introducerii datelor din documentele primare, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente. Acestea pot fi vizualizate imediat dupa salvarea documentului primar si datele astfel introduse vor fi preluate in mod automat in toate modulele sistemului.

De ce sa alegi SAGA?

  • Pentru ca SAGA va ofera informatii pretioase asupra companiei dvs. astfel incat sa detineti controlul asupra afacerii dvs. si sa luati decizii corecte.
  • Pentru ca SAGA este un sistem integrat de gestiune si contabilitate.
  • Pentru ca SAGA este destinat utilizarii de catre firme cu profil de comert en-gros şi en-detail, productie industriala si agricola, constructii, audit financiar-contabil,  alimentatie publica, servicii, etc.
  • Pentru ca SAGA permite evidenta unui numar nelimitat de firme.
  • Pentru ca puteti utiliza gratuit SAGA.

businessman-winmentor-alba-iulia

De ce sa alegi compania noastra?

Aktive Corp Service Srl este o companie cu capital privat roman cu sediul in  Alba Iulia. Activam cu precadere in judetul Alba, dar va putem oferi  solutiile si serviciile noastre pe intreg teritoriul Romaniei.

Compania noastra va ofera solutii software complete pentru managementul afacerii dumneavoastra: solutii ERP, programe informatice de contabilitate, gestiune, salarizare, productie, analiza manageriala si solutii CRM.

  • Fully responsive so your content will always look good on any screen size
  • Awesome sliders give you the opportunity to showcase your content
Contacteaza-ne